Kilpailuohjeet Nuorten sarja

Kilpailu toimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee osoitteessa Innovaatiokeskus Voimarinne, Hoikantie 15, 38100 SASTAMALA

Kilpailutoimiston aukioloajat sunnuntaina klo. 10:00

Osanoton varmistaminen

Kaikkien osallistujien on noudettava kilpailunumeronsa viimeistään 1 tunti ennen kilpailun alkua kilpailutoimistosta. Välttääksesi ruuhkaa, suosittelemme että noudat numerosi jo hyvissä ajoin.

Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan ilmoittautumispakkaukset, joka sisältää:
– Kilpailunumeron (pidettävä näkyvissä pyöräilyn ja juoksun aikana)
– Uimalakin
– Kuminauhan (kilpailunumerolle)
– Hakaneulat (kilpailunumeron kiinnytystä varten kuminauhaan)
– Kilpailumateriaalin
– Ajanottotunnisteen

Ajanotto ja live-tulosseuranta

Kilpailun ajanotto toteutetaan chip perusteisella ajanottojärjestelmällä. Kilpailijoilla tulee olla koko kilpailun ajan ajanottotunniste kiinnitettynä vasemman jalan nilkkaan siten että tunniste on jalan ulkosyrjän puolella. Kilpailun jälkeen ajanottotunniste on palautettava maalialueella niille varattuun laatikkoon tai niitä keräävälle toimitsijalle. Palauttamatta jääneistä tunnisteista perimme 20 euron maksun.

Kilpailun tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti www.team226.net sivuille ilmestyvän linkin kautta esim. kilpailupaikalla älypuhelimella, yleisöpäätteeltä tai etäkannustusjoukot kotisohvalta.

Kilpailuinfo

Kilpailun infotilaisuus kilpailijoille pidetään vaihtoalueella tai vaihtoalueen läheisyydessä 45 min ennen starttia(klo:10:00). Kaikkien kilpailijoiden tulee osallistua kisainfoon.

Vaihtoalue

Nuorille varattu vaihtoalue on avoinna kilpailijoille sunnuntaina alkaen 1,5 tuntia ennen starttia. Vaihtoalue sijaitsee Voimarinteen piha-alueella .

Pyörä- ja kypäräkatsastus suoritetaan tuodessasi varusteesi vaihtoalueelle. Pyörä- ja kypärätarkastus täytyy olla tehtynä viimeistään puoli tuntia ennen starttia. Samassa yhteydessä suoritetaan kilpailijoiden numerointi.

Kilpailun jälkeen kilpailijat voivat hakea varusteensa luovuttamalla kilpailunumeron vartijoille. Vaihtoalue suljetaan 30 min viimeisen kilpailijan tultua maaliin.

Vaihtoalueella on merkityt paikat jokaiselle kilpailijalle, noin 1m jokaista kilpailijaa kohti.

HUOM. Toimiessasi vaihtoalueella ennen oman kilpailusi alkua, huomioi ettet häiritse mahdollisia aiempien lähtöjen kilpailijoita!

Lähtöalue

Osallistujat voivat lämmitellä uintireitillä vapaasti mutta vedestä on noustava viimeistään 10 min ennen lähtöä. Lämmittely tulee suorittaa kuitenkin siten, ettet häiritse mahdollisia aiempien lähtöjen kilpailijoita.

Uinti

Uinti suoritetaan yhtenä kierroksena.

Reitillä on turvaveneitä.

Pyöräily

Pyörällä ajaminen vaihtoalueella on ehdottomasti kielletty. Kilpailureitillä risteyksissä ja kääntöpaikoilla on liikenteenohjaus, mutta kadut eivät ole yleiseltä liikenteeltä suljettuja. Tästä syystä kilpailijoiden on oltava erityisen varovaisia muun liikenteen vuoksi.

Nuorten sarjan pyörä suoritetaan kahtena kierroksena.

Kypärän käyttö on pyöräilyn aikana pakollista.

 

Juoksu

Juoksureitille osuu alustaksi pururataa, asfaltia sekä hiekkapohjaista tietä. Juoksureitti on edestakainen ja kääntöpaikka on 1,5km kohdalla.

Maali

Maali sijaitsee  Voimarinteen piha-alueella.

Huoltopisteet

Uinti: urheilujuomaa vedestä ylös noustessa

Pyörä: Ei huoltopistettä

Juoksu: urheilujuoma, vesi.

WC:eet

Kilpailukeskuksessa on wc käytettävissä Hoikan opiston päärakennuksessa joka näin ollen osuu pyöräreitille. Juoksureitin varrella ei erillistä wc:tä ole, mutta n. 100m siirtymällä samainen wc on käytettävissä.

Pukutilat, suihkut ja sauna

Pukutilat, suihkut ja sauna löytyvät rannasta lähtöpaikan läheisyydestä. Pukutilassa ei ole vartiointia, mutta varusteet voi halutessaan jättää omalla vastuulla ko. tilaan.

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Suomen Triathlonliiton virallisia sääntöjä.
Kilpailussa on peesikielto
Kilpailijoiden seuraaminen kilpailureitillä ja neste/ruokahuolto muissa kohdissa kuin merkityillä huoltoalueilla kilpailun aikana on ehdottomasti kielletty.
Kilpailussa ei ole rajoituksia märkäpuvun käytölle.

Palkinnot

Kilpailussa ei jaeta palkintoja.

Kilpailun järjestäjä

Team226
Kilpailun johtaja: Marko Selin
www.team226.net